Oct 3, 2011

Tippeligaen 25 runde

25 runde av Tippeligaen er snart unnagjort. De fleste kampene ble spilt i går, og der skjedde det litt av hvert.

SP08 styrer mot nedrykk etter 2-0 tapet for Stabæk på Telenor Arena.

Molde leder nå serien med 10p etter 2-0 seieren over Tromsø (TiL) på Alfheim igår. Tapet var TiL's første tap på eget gress.

Odd Grenland tok i mot Godset hjemme på Skagerak Arena. Til tross for at Godset var hakket bedre, sørget Børven for at Odd tok sin femte strake seier.

I Bergen var det duket for hatoppgjøret Brann - Vålerenga. Brann har hatt en tøff uke etter at Carl-Erik Torp fikk hjertestans forrige søndag, og dette ble markert før kampen. Selve kampen var også et fyrverkeri der Enga vant hele 4-1.

Men den flotte kampen kom dessverre i skyggen av det som skjedde før kick-off. Før kampstart hilste Torp fra sykesenga til de oppmøtte. Under sekvensen skrek noen fra Klanen (Enga's supporterklubb) noen særdeles ubekvemme ord. Deretter gikk en av talsmennene ut og forsvarte bråket med kontroversielle uttalelser. Uttalelsene og oppførselsen under Torp's hilsen, har satt sinnene i kok hos mange, og nå kreves det at Klanen rydder opp. Kjipt og trist at sånne ting ødelegger det som er ment å være en hyggelig setting for alle.

No comments: