Apr 14, 2014

Tippeligaen og Premier League

I dag ble den tredje runden av Tippeligaen spilt.

Rundens hovedkamp var Rosenborg - Odd.

Dessverre ble ikke resultatet sånn vi hadde håpet på for Heltene fra Telemark. Tiltross for flere gode sjanser og godt spilt, klarte aldri Odd å sette ballen i mål. Samtidig scoret Rosenborg og vant kampen 2-0
--------------------------------

I Premier League var det duket for storoppgjør da Liverpool tok i mot Manchester City hjemme på Anfield. For første gang siden 89/90 sesongen kan LFC vinne ligagullet.

Denne uka er det også 25 år siden den grusomme Hillsborough tragedien fant sted. Denne helga har alle kampene i Premier League startet syv minutter senere. Dette fordi kampen på Hillsborough ble avblåst etter 6 minutter og så var det 1 minutts stillhet til minne om ofrene.

Kampen mellom LFC og City ble et ordentlig fyrverkeri og hadde alt av flott scoringer, spenning og drama. LFC vant 3-2 og har grep om ligagullet.